Translate

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.[http://traumatioforeis.blogspot.gr/].

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ

ΔΗΜΟΣΙΟΥ – Ν.Π.Δ.Δ – και Ο.Τ.Α. ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ Α.Φ.Μ. 999331620

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.







ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ                                                                                                       18-04-2010







Στης 18-04-2010 και ώρα 09:00 στο αμφιθέατρο του ανατολικού κτιρίου του Γ.Ν Γεννηματάς πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση των μελών .

Έγινε απολογισμός της δράσης του Δ.Σ. του συλλόγου καθώς και ενημέρωσε τα μέλη για της υπόλοιπες κινήσεις που έχουν προγραμματιστεί .

Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων από τα μέλη αλλά και κατάθεση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στα νοσοκομεία .

Τέλος αποφασίστηκε να βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση αλλά και αγωνιστική διάθεση από όλους γιατί τίποτα δεν πρόκειται να μας χαριστεί αλλά αντιθέτως , θα χάσουμε και αυτά που έχουμε κερδίσει με αγώνες .





ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΑΛΕΞΑΚΗΣ Κ.                 ΤΣΑΠΡΑΙΛΗΣ ΦΙΛ.




ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 154, ΑΘΗΝΑ, ΤΚ 156 69, ΤΗΛ και ΦΑΞ 2107785691
ΤΟΜΕΑΣ ΚΡΗΤΗΣ & ΝΗΣΩΝ ΤΗΛ 6971672522 ΦΑΞ 2841083374

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ/ΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ,ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ,ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ.
Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ [ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ ] ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.