Translate

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.[http://traumatioforeis.blogspot.gr/].

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Πραγμτοποίηση Γενικής Συνέλευσης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ.ΕΝΩΣΗΣ.ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ.



            



                                                     



  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η   ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2011  ΣΤΙΣ 9.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ  ΚΤΗΡΙΟΥ  ΤΟΥ ΓΕΝ. ΝΟΣ. ΑΘΗΝΩΝ <<Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ>> ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 154   ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1)ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

2) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

3) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

4) ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


Πρέπει  να ξέρετε ότι σε μια μάχη μπαίνει  όλο το στράτευμα και όχι μόνο η ηγεσία του έτσι  εμείς θέλουμε να σας έχουμε δίπλα μας  και να αγωνιστούμε όλοι μαζί .Δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε μόνο από ένα ΔΣ να κάνει έναν αγώνα χωρίς την συμμετοχή κανενός, Θα σας καλέσω  λοιπόν μα μεταλαμπαδεύσετε  την σπίθα αυτή που με τόσο κόπο πιστέψτε με   κρατάμε  και να την κάνουμε φωτιά . Σας θέλουμε όλους κοντά ,πάντα και όχι μόνο όταν υπάρχουν προβλήματα. Η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη στον Αγώνα για το κοινό καλό μας και στο κάτω κάτω   για να έχουμε την εργασιακή μας  αξιοπρέπεια 


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ/ΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ,ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ,ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ.
Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ [ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ ] ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.