Translate

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.[http://traumatioforeis.blogspot.gr/].

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Συναδέλφισσες  Συνάδελφοι

         Θεωρούμε υποχρέωση  μας  να σας ευχαριστήσουμε  δημόσια για την συμμετοχή σας στην 24άωρη απεργία  της ΠΑΝ.ΕΝ.ΤΡΑ. μα και την φυσική σας συμμετοχή στην συγκέντρωση - διαματρυρία  που κάναμε έξω από το Υπουργείο Υγείας. Όπως διαπιστώσαμε όλοι  είμαστε μόνοι μας απέναντι σε όλους , απέναντι στην εκτελεστική εξουσία, όμως είμαστε  αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε τα δίκαια μας ,την αξιοπρέπεια μας .
         Η συμμετοχή και η παρουσία σας  για μας ήταν  μια καθαρή εντολή να παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε  να μπορούμε να παρακολουθούμε καταστάσεις και να επεμβαίνουμε προς το συμφέρον του κλάδου μας

Συναδέλφισσες  Συνάδελφοι

          Καταφέραμε όλοι μαζί κάτι που πριν λίγο καιρό έμοιαζε ακατόρθωτο Ο πήχης μπήκε ψηλότερα από το μπόι μας  δόθηκε το στίγμα μας, καιρός να μας πάρουν στα σοβαρά ,καιρός να μας ακούσουν ώρα  να καταλάβουν ότι έχουμε κι εμείς λόγο  σε ότι αφορά την Δημόσια Υγεία.
         Η παρουσία μας θα είναι συνεχής  σε ότι κι αν χρειαστεί σε όλη την Ελλάδα.

                                                    Ο Πρόεδρος και το Δ/Σ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ/ΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ,ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ,ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ.
Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ [ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ ] ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.