Translate

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.[http://traumatioforeis.blogspot.gr/].

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΡΙΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Εγινε το πρωί η συνάντηση από τη τριμελή επιτροπή της ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ με το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου ΘΡΙΑΣΙΟΥ στην Ελευσίνα,κύριο ΛΙΟΣΗ ΑΓΓΕΛΟ και μας διαβεβαίωσε ότι το θέμα τους με τα αλλότρια καθήκοντα που κάνουν,κάτω απο τη πίεση της νοσηλευτικής υπηρεσίας  δε θα επαναληφθεί και θα λυθεί άμεσα το θέμα αυτό για να μπορούν απρόσκοπα να κάνουν τη δουλειά τους,χωρίς αλλα καθήκοντα που δε γνωρίζουν και που δεν εχουν εκπαιδευτεί γιαυτά.

Τα 3 μέλη που εδωσαν το παρών ηταν:
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:ΠΛΑΓΙΑΝΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ [ ΑΤΤΙΚΟ]

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Α:ΜΙΤΖΑΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 [ΓΝΑ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ]

ΚΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Β & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ:
ΣΕΡΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 
[ΓΝΑ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ]


 Η Διευθύνουσα Κυρία ΡΟΚΑ δεν ενφανίστηκε ποτέ που δημιούργησε την όλη αναστάτωση στους συναδέλφους τραυματιοφορείς,με τη παράλογη και χωρίς σημάδια ανθρώπινης ευαισθησίας για το υπηρετούντο προσωπικό της,που πασχίζει να βγάλει εις πέρας και κάτω απο αντίξοες συνθήκες με ελλειψη προσωπικού και το μεγάλο φόρτο εργασίας και από πάνω να εχουν και απειλές περί αναφορών κλπ αλλων επιπλήξεων,με σκοπό την τρομοκρατία τους.
ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ,ΑΡΚΕΤΑ !!!!!!.

Εγινε μιά πρόταση για όσους συναδέλφους/σες που για κάποιο λόγο δεν μπορούν να βοηθήσουν στα βαριά περιστατικά με φορεία η καρεκλάκια,να βοηθάνε για τη μεταφορά από την αιμοδοσία για τα αιματα και πάσης φύσεως μικρών εργασιών, αφού δεν υπάρχουν καθόλου βοηθοί θαλάμων για να τα μεταφέρουν. 

 Επίσης ο Διοικητής Κ.Κ.ΛΙΟΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ζήτησε από την επόμενη βδομάδα να υπάρξει συνάντηση με ολους τους συναδέλφους τραυματιοφορείς και με συνεννόηση με το Σωματείο Εργαζομένων να δοθεί ένα τέλος και από κοινού όλοι μαζί,να κάνουν τη δουλειά τους αρμονικά μέχρι να ερθει νέο προσωπικό να βοηθήσει για την ομαλή λειτουργεία του νοσοκομείου.

 Επίσης να πούμε η μεγάλη ελλειψη που υπάρχει σε όλα τα νοσοκομεία απο ΥΕ ΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ να κοιτάξουν οι εκάστοτε διοικήσεις,να δίνουν λύσεις αμεσες και οχι να διογκώνουν πιο πολύ το πρόβλημα με τις συμπεριφορές τους και την παράλογη στάση τους απέναντι στο προσωπικό τους,διότι είναι ανθρωποι και οχι ΡΟΜΠΟΤ που υπακούουν στις εντολές τους χειριστή τους!!!!!!!!!. Η τριμελής επιτροπή της ΠΑΝΕΤΡΑ πήγε στο θριάσιο σήμερα το πρωί.
  Η τριμελής επιτροπή της ΠΑΝΕΤΡΑ πήγε στο θριάσιο σήμερα το πρωί.

 Η τριμελής επιτροπή της ΠΑΝΕΤΡΑ πήγε στο θριάσιο σήμερα το πρωί.

 Η τριμελής επιτροπή της ΠΑΝΕΤΡΑ πήγε στο θριάσιο σήμερα το πρωί.

  Η τριμελής επιτροπή της ΠΑΝΕΤΡΑ πήγε στο θριάσιο σήμερα το πρωί και συναντήθηκε με το Διοικητή κύριο ΛΙΟΣΗ ΑΓΓΕΛΟ   Η τριμελής επιτροπή της ΠΑΝΕΤΡΑ πήγε στο θριάσιο σήμερα το πρωί.
Η Πανελλήνια Ενωση Τραυματιοφορέων δε θα επιτρέψει σε ΚΑΝΕΝΑΝ να ποδοπατήσει την αξιοπρέπεια σας,για να μπορούν ΚΑΠΟΙΟΙ/ΕΣ να τους εκμεταλλέυονται με οποιοδήποτε  τρόπο εκβιάζοντάς τους με διάφορα τεχνάσματα περί απολύσεων η μετατάξεων και να κάνουν τη δουλειά τους ΜΟΝΙΜΑ.

Γιαυτό η τριμελής επιτροπή της ΠΑΝΕΤΡΑΣ τους ξαναέκανε πρόταση να φτιαχτεί μια τριμελής επιτροπή του νοσοκομείου τους,για να υπάρχει αμεση επαφή μαζί τους σε κάθε πρόβλημα που θα προκύπτει στο αμεσο μέλλον.

Τέλος να πούμε οτι στα τέλη οκτώμβρη θα γίνει συμβούλιο του Δ/Σ της ΠΑΝΕΤΡΑΣ στο Νοσοκομείο ΓΝΑ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ η παρουσία ΟΛΩΝ είναι πλέον ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ/ΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ,ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ,ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ.
Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ [ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ ] ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.