Translate

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.[http://traumatioforeis.blogspot.gr/].

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012.


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 Γενική Απεργία των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ με μαζική συμμετοχή των εργαζόμενων ενάντια στις νέες προκλητικές απαιτήσεις των Τροϊκανών που υιοθετεί η κυβέρνηση, ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές που εξαθλιώνουν την ελληνική κοινωνία που οδηγούν σε δραματική αύξηση της ανεργίας και σπρώχνουν σε όλο και μεγαλύτερη ύφεση και αδιέξοδα την ελληνική οικονομία.
Σε πολλούς εργασιακούς χώρους η συμμετοχή στην απεργία ήταν καθολική. Ενδεικτικά αναφέρουμε:
ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ: 100 %
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ-ΠΛΟΙΑ 100 %
ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ: 100 %
ΛΙΜΑΝΙΑ: 90 %
ΕΡ. ΜΕΤΑΛΛΟΥ: 85%
ΟΙΚΟΔΟΜΗ: 90 %
ΞΕΝΟΔΟΧΟŸΠΑΛΛΗΛΟΙ: 80%
ΕΜΠΟΡΙΟ: 80 %
ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΛΤΑ ,ΕΥΔΑΠ το ποσοστό συμμετοχής άγγιξε το 80%
Μετά τη συγκέντρωση των συνδικάτων στο Πεδίον του Άρεως πραγματοποιήθηκε μαζικό συλλαλητήριο (ένα από τα μεγαλύτερα των τελευταίων ετών) με πορεία προς τη Βουλή και με κεντρικό σύνθημα: STOP ! φθάνει πιά!
Απεργούμε και αγωνιζόμαστε κατά της κυβερνητικής παρέμβασης για νομοθετική ρύθμιση των μισθών και ημερομισθίων, της κατάργησης των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων, τις προθέσεις κατ΄ εντολή των δανειστών για μείωση των αποζημιώσεων, αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, κατάργηση στην ουσία κάθε εργατικού και κοινωνικού δικαιώματος που έχει απομείνει.
Η ΓΣΕΕ θα συνεχίσει και θα κλιμακώσει τον αγώνα για την ακύρωση των καταστροφικών και νεοφιλελεύθερων πολιτικών των μνημονίων με νέες απεργιακές κινητοποιήσεις και με άλλες δράσεις στο προσεχές διάστημα και ενόψει της ψήφισης των νέων αντεργατικών μέτρων.
Όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε !
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ


ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥ-
ΝΔΙΚΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟ ΣΥ
ΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!!!!!!!

ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΕΦΑΠΑΞ  ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ, Ο.Τ.Α., ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ/ΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ,ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ,ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ.
Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ [ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ ] ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.