Translate

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.[http://traumatioforeis.blogspot.gr/].

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ Δ/Σ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΡΙΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ.



ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ.ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΡΙΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΜΕ ΩΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΙΣ 10 ΕΞΩ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ.

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΓΝΑ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΓΝΑ ΠΡΟΣ
ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ,
ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.


 ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΡΙΑΣΙΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ
ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΣΑΝ Δ/Σ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ  ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΟΥ-
ΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΟΡΕΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ,
ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΡΙΑΣΙΟ ΚΑΙ ΕΠΑΙΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟ-
ΛΟΙΠΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ.

1 σχόλιο:

  1. Αποστολή και Ρόλος
    Ο σκοπός του νοσοκομείου είναι:

    Η παροχή πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας περίθαλψης, ισότιμα για κάθε πολίτη, ανεξάρτητα από την οικονομική, κοινωνική και επαγγελματική του κατάσταση,
    Η ανάπτυξη και η προαγωγή της ιατρικής έρευνας
    Η ανάπτυξη προγραμμάτων συνεχούς εκπαίδευσης του συνόλου του προσωπικού.
    Ιδιαίτερα το ΘΡΙΑΣΙΟ Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας, καλείται να καλύψει:

    Μια περιοχή με σημαντικές ανάγκες σε υπηρεσίες υγείας, δεδομένου στην ευρεία περιοχή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δυτικής Αττικής δεν έχει αναπτυχθεί καμία άλλη δημόσια ή ιδιωτική νοσηλευτική μονάδα.
    Την ευρεία περιοχή της Δυτικής Αθήνας και του Πειραιά στο πλαίσιο των εφημεριών των Νοσοκομείων του Γ΄ και Β΄ Πε.Σ.Υ.Π. Αττικής.
    Ο ρόλος αυτός γίνεται ακόμη πιο σημαντικός σήμερα, που η διάνοιξη της ΑΤΤΙΚΗΣ Οδού, φέρνει το ΘΡΙΑΣΙΟ Νοσοκομείο ως την πλησιέστερη και ταχύτερα προσβάσιμη, οργανωμένη Νοσηλευτική Μονάδα, κατά την είσοδο στο Νομό Αττικής και από την Εθνική Οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης.

    Κάτι τέτοιο τοποθετεί το ΘΡΙΑΣΙΟ Νοσοκομείο σαν το πρώτο σε επιλογή Νοσοκομείο του Γ΄ Πε.Σ.Υ.Π. Αττικής για τη λειτουργική διασύνδεση μεταξύ των Περιφερειακών Συστημάτων τουλάχιστον της Πελοποννήσου, της Δυτικής και Στερεάς Ελλάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ/ΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ,ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ,ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ.
Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ [ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ ] ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.