Translate

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.[http://traumatioforeis.blogspot.gr/].

Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014

ΘΕΜΑ:ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ.

Εγινε το πρωί στο σύλλογο εργαζομένων του Νοσοκομείου ΓΝΑ Γ.Γεννηματάς η προγραματισμένη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ,της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ παρουσία ελάχιστων δυστυχώς συναδέλφων μας από αλλα Νοσοκομεία της Αττικής.

Από τη λίγη συμμετοχή των συναδέλφων μας,που ηρθαν ηταν τα εξής Νοσοκομεία:ΓΝΑ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ,ΓΝΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ,ΓΝΑ ΑΤΤΙΚΟΝ(Δια μέσου του Αντιπροέδρου μας,ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΑΓΙΑΝΝΑΚΟΥ),ΓΝΑ ΛΑΙΚΟ,ΓΝΑ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ(Δια μέσου της Ταμία της ΠΟΕΔΗΝ,ΔΑΛΛΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ),ΓΝΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΡΗΤΗΣ(Δια μέσου του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ:ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΙΑΛΥΝΑ), και ΓΝΑ ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟ Αθηνών..στην τοποθεσία Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς.

 Τα μέλη του Δ/Σ της ΠΑΝΕΤΡΑ μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης παρέμειναν μέχρι αργά το μεσημέρι και εγινε γενική συζήτηση για τα θέματα που αφορούν την ενωση, 

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΕΤΡΑΣ,ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΙΑΛΥΝΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:


Τη συζήτηση άνοιξε  Πρόεδρος της ΠΑΝΕΤΡΑ  και αφού καλωσόρισε  πρώτα τους συναδέλφους που έδωσαν το παρόν στη Γενική Συνέλευση,επισήμανε τα σοβαρά προβλήματα του κλάδου μας και ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας,για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων.

Το λόγο πήρε μετά η Ταμίας της ΠΟΕΔΗΝ και εργαζόμενη στο Νοσοκομείο Ασκληπιείου Βούλας κ.κ. ΔΑΛΛΑ ΣΩΤΗΡΙΑ,η οποία είπε τα εξής:
Καταρχήν να ευχαριστήσω τη Πανελλήνια Ένωση Τραυματιοφορέων για τη πρόσκληση για να μιλήσω στη Γενική σας Συνέλευση.
Αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι να προσέξουμε παρά πολύ κάποιους συναδέλφους μας που συνεχίζουν να κάνουν ΑΛΛΟΤΡΙΑ καθήκοντα,χωρίς να αντιλαμβάνονται τις συνέπειες που θα έχουν για τους ιδίους,αν σε περίπτωση ατυχήματος η κάποιου σοβαρού λάθους να μεταφέρουν και να κάνουν τα πάντα,είτε από ατομικό συμφέρον,είτε για άλλους σκοπούς και δε θα μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους ενώπιων δικαστηρίου.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σοβαρό θέμα της αξιολόγησης που θα επανέλθει μετά τις εκλογές και πάλι και θα διχάσει τους συναδέλφους και θα αλλάξει τα δεδομένα της μονιμοποίησης,που κατά κάποιο τρόπο έχουμε τουλάχιστον για την ώρα ασφαλής,κατι που θα φέρει ανακατατάξεις στα δημόσια νοσοκομεία όλης της χώρας αφού θα απολύονται κάθε χρόνο το 15% τοις 100 που θα έχουν βαθμό κάτω από 6,που σημαίνει πολύ απλά ότι αν ο/η προϊστάμενος/η δε σε <<πάει>> θα σε βγάλει στη σέντρα.
Σε άλλο λόγο της έδωσε έμφαση στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που έχουμε απέναντι στα καθήκοντα μας και να είμαστε πολύ προσεκτικοί,για τυχόν παραπτώματα που πιθανόν θα μας προσάψουν σε περίπτωση λάθους πάνω στην εργασία μας.

Τελειώνοντας είπε ότι εχει υποχρέωση η Υπηρεσία να δίνει τις καταστάσεις αξιολόγησης βαθμολογίας,που κάνουμε κάθε χρόνο στο χώρο της εργασία μας,εφόσον ζητηθεί η όχι από τους συναδέλφους μας.  
Οι παρευρισκόμενοι συνάδελφοι παρακολουθούν τη Ταμία της ΠΟΕΔΗΝ,ΔΑΛΛΑ ΣΩΤΗΡΙΑ.

Το λόγο μετα πηρε ο συναδελφος ΑΝΔΡΕΑΣ του ΛΑΙΚΟΥ Νοσοκομειου και μεταξύ άλλων ειπε:
<<Συγχαρητήρια στην ένωση σας που προσπαθεί και τρέχει για όλους τους συναδέλφους και τους ενημερώνει για κάθε πιθανό κίνδυνο που προκύπτει στο κλάδο μας>>.

Τέλος να έχουμε αλληλεγγύη μεταξύ μας για όλους τους συναδέλφους μας για να κρατήσουμε ζωντανή τη φλόγα της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΈΝΩΣΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ,και να μπορούμε όλοι μαζί από κοινού να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο. 
Το λόγο μετά πήρε ο Αντιπρόεδρος ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΑΓΙΑΝΝΑΚΟΣ στο βάθος αριστερά. 


Το λόγο μετά πήρε ο Αντιπρόεδρος ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΑΓΙΑΝΝΑΚΟΣ και είπε:
Πρέπει άμεσα να στείλουμε νέο έγγραφο η κλειστεί πολύ σύντομα νέο ραντεβού με τον Υπουργό Υγείας κ.κ. ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ για μας δώσει εξηγήσεις γιατί ακόμα δεν έχουν πιάσει δουλειά οι συνάδελφοι που μετακινηθήκαν από οργανισμούς που έκλεισαν η συγχωνευτήκαν.

Αναφέρθηκε επίσης στη παντελή αδιαφορία των συνάδελφων από το ΓΝΑ ΘΡΙΑΣΙΟ να παρευρεθούν στη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ,που η Ένωση επισκέφτηκε 2 φορές το Νοσοκομείο για προβλήματα που αντιμετώπιζαν εκεί όλοι οι συνάδελφοι και είναι πολύ λυπηρό να μην έρθει ούτε ένας συνάδελφος.  


Η Γραμματεας ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΙΤΖΑΛΗ πηρε ΜΕΤΑ το λόγο και ΕΙΠΕ για το Διοικητικο απολογισμο της ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ.:

Στα δυο χρόνια του νέου Δ/Σ έγιναν 9 συνεδριάσεις επισκεφτήκαμε πάνω από 20 Νοσοκομεία και ενημερώσαμε τους συναδέλφους μας,για τα προβλήματα στο κλάδο μας και τους ακούσαμε προσεκτικά για τις ανησυχίες τους με τα ΑΛΛΟΤΡΙΑ καθήκοντα που κάνουν με ΕΜΜΕΣΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ,από το εκάστοτε Νοσοκομείο και κάναμε παρεμβάσεις εκεί που έπρεπε για να σταματήσουμε να μας ποδοπατάνε την αξιοπρέπεια μας και τη φιλοτιμία μας για να βγαίνει ο όγκος της δουλειάς του κάθε ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.   

Για πρώτη φορά έγινε ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ των τραυματιοφορέων στις 6/6/2013 εξω από το Υπουργείο Υγείας ,με πάγιο αίτημα ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ εδώ και τώρα και ακούστηκε η φωνή μας παντού από κανάλια μέχρι έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και έδωσαν έμφαση όλοι τους στις ελλείψεις προσωπικού

Επίσης για πρώτη φορά στα χρονικά η ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ. επισκέφτηκε Υπουργό Υγείας για να εκφράσει τις σοβαρές ελλείψεις που υπήρχαν και υπάρχουν στο κλάδο μας και ακούστηκε ΚΑΙ ΠΑΛΙ η φωνή μας παντού από κανάλια μέχρι έντυπο και ηλεκτρονικό τύποΛΟΓΩ ΧΡΟΝΟΥ ΑΥΡΙΟ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ……..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ/ΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ,ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ,ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ.
Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ [ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ ] ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.