Translate

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.[http://traumatioforeis.blogspot.gr/].

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΔΥΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ Δ/Σ ΤΗΣ ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ.

Το Δ/Σ επισκέφτηκε πρώτα το Νοσοκομείο ΓΝΑ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ,και μίλησε με τους συναδέλφους τραυματιοφορείς παρουσία της Διευθύνουσας Κυρίας ΝΤΑΒΩΝΗ ΙΩΑΝΝΑΣ και εκφράσανε τα προβλήματα τους,με τις μεταφορές από τις κλινικές και την ελλειψη που υπάρχει ήδη σε ανθρώπινο δυναμικό.    




  Στη συνέχεια το Δ/Σ  πήγε στο ΓΝΑ Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ στα Πατήσια,μετά από καταγγελίες από τους συναδέλφους μας τραυματιοφορείς για ΑΛΛΟΤΡΙΑ καθήκοντα που τους υποχρεώνει η Διευθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας να τα κάνουν κάτω από απειλές και ΔΙΑΤΑΓΕΣ από τη Διευθύνουσα κ.κ. ΓΑΛΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ,εχει βγάλει δικούς της ΝΟΜΟΥΣ και τους αναγκάζει σε αλλα καθήκοντα πέρα από αυτά που εχουν προσληφθέι για να κάνουν....

Προσθήκη λεζάντας

  Στη συνέχεια το Δ/Σ  πήγε στο ΓΝΑ Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ στα Πατήσια.

 Στη συνέχεια το Δ/Σ  πήγε στο ΓΝΑ Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ στα Πατήσια

  Στη συνέχεια το Δ/Σ  πήγε στο ΓΝΑ Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ στα Πατήσια

  Στη συνέχεια το Δ/Σ  πήγε στο ΓΝΑ Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ στα Πατήσια

  Στη συνέχεια το Δ/Σ  πήγε στο ΓΝΑ Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ στα Πατήσια.

  Στη συνέχεια το Δ/Σ  πήγε στο ΓΝΑ Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ στα Πατήσια,προσέξτε τι γράφει το πρόγραμμα των 9 τραυματιοφορέων(ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.....ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ!!!!!!) που τους αναγκάζει η Διευθύνουσα Κ.Κ. ΓΑΛΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ,να τα κάνουν με νόμους δικούς της,αφού τους εχουν ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΟΥΣ αλλά με αμοιβές τραυματιοφορέα!!!!!!!!!


Στη συνέχεια το Δ/Σ  πήγε στο ΓΝΑ Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ στα Πατήσια ,εδώ βλέπετε περί ....ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ να είναι η ανακοίνωση και οχι για τους 9 ταλαιπωρημένους από τη Διοίκηση...ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ!!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ/ΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ,ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ,ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ.
Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ [ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ ] ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.