Translate

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.[http://traumatioforeis.blogspot.gr/].

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συναδέλφισσες-οι
Την Κυριακή 18/03/2018 και ώρα 11.00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γ.Σ. στο ΑΤΤΙΚΌΝ Νοσοκομείο.
Εκτός του Δ.Σ. παρευρέθηκαν και αρκετοί  Συναδέλφισσες-οι από διάφορα Νοσοκομεία οι οποίοι συμφώνησαν και ενέκριναν ομόφωνα το Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό του έτους 2017 ως αναγνώστηκε.
Συζητήθηκαν προβλήματα του κλάδου μας και μας ζητήθηκαν προσωπικές και γραπτές παρεμβάσεις στο χώρο εργασίας τους για αλλότρια καθήκοντα που τους επιβάλλουν  και δεσμευτήκαμε ότι θα ενεργήσουμε γι αυτά το συντομότερο δυνατόν.
Στη συνέχεια αποφασίστηκαν ομόφωνα τα εξής:
 Ορίστηκαν ως μέλη  εφορευτικής  επιτροπής  οι κάτωθι:
ΑΊΒΑΖΙΔΟΥ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ  Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ
ΓΚΟΥΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ   ΄΄ΑΤΤΙΚΟΝ΄΄
ΚΑΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ   ΄΄ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ΄΄
ΚΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ  ΄΄ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ΄΄
ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΄΄ΑΤΤΙΚΟΝ΄΄
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΠΙΔΑ  ΄΄Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ΄΄
Στη συνέχεια κατόπιν Συνεδρίασης των Μελών της εφορευτικής επιτροπής αποφάσισαν τα εξής:
Πρόεδρος : ΓΚΟΥΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: ΑΪΒΑΖΙΔΟΥ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:
ΚΑΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
ΚΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΠΙΔΑ
Η ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών ορίστηκε στις 15 και 16 Μαΐου 2018 και ώρα 09.00 – 17.00.  στο χώρο του ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΥ του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ  Δυτικό κτήριο 1 (στο Υπόγειο)
Οι Συνάδελφοι από την Αττική θα ψηφήσουν στην ανωτέρω διεύθυνση με την αστυνομική τους ταυτότητα και οι Συνάδελφοι από  Επαρχία και νήσους μέσω ψηφοδελτίων που θα τους αποσταλούν ταχυδρομικώς ανά Νοσοκομείο. 
Δικαίωμα στις εκλογές αλλά και στις υποψηφιότητες έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα και ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη μας κατά το έτος 2017 και έως και τον Μάιο του 2018. 
Δικαίωμα στην ψηφοφορία έχουν και οι Συνάδελφοι Επικουρικοί και Ο.Α.Ε.Δ. (Δεν έχουν δικαίωμα υποψηφιότητας)
Όσοι δεν πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις μπορούν να τις τακτοποιήσουν έως και τις 13/04/2018 και ώρα 12.00.  ( πληροφορίες επ΄αυτών στα τηλ: 6972440527 κ. Γ. ΠΛΑΓΙΑΝΝΑΚΟ και 6983811638 κ. Γρ. ΚΑΡΑΜΟΥΖΗ).
Οι αιτήσεις εγγραφής μελών θα αποστέλλονται ταχυδρομικώς στην Διεύθυνση  ΡΙΜΙΝΙ 1 ΧΑΊΔΑΡΙ τ.κ. 12462  υπ΄όψιν κ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΑΓΙΑΝΝΑΚΟΥ  και οι αιτήσεις υποψηφιοτήτων για το Δ.Σ. ή γιά την Εξελ. Επιτρ. θα αποστέλλονται στην ανωτέρω διεύθυνση υπ΄όψιν κ. ΓΚΟΥΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (Προέδρου Εφορευτικής Επιτροπής) ή στο mail της yota.gouma@yahoo.com  ΕΩΣ ΤΙΣ 13/04/2018 ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ.

Με Συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το Δ.Σ. ΠΑΝΕΛ. ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΑΥΜ/ΡΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ/ΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ,ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ,ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ.
Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ [ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ ] ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.