Translate

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.[http://traumatioforeis.blogspot.gr/].

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ
ΔΗΜΟΣΙΟΥ - Ν.Π.Δ.Δ. και Ο.Τ.Α. ΕΛΛΑΔΟΣ "ΟΙ ΑΠΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ” ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 154 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 15669 - ΤΗΛ.& FAX: 210 77 85 691 ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.
                                                                      ΑΘΗΝΑ 21/06/2018
                                                                                 
                                                ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συναδελφισσες-φοι σας ενημερώνουμε ότι αύριο 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 συμμετέχουμε μαζικά  στην 4ωρη στάση εργασίας που προκήρυξε η ΠΟΕΔΗΝ 11-3 μ.μ έξω από το υπουργείο υγείας . Μετά από απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου ότι κριθήκαν άκυρες οι παρατάσεις των συμβάσεων του επικουρικού και πρώην εργολαβικού προσωπικού που η συνολική διάρκεια υπερβαίνει τους 24 μήνες.

12.000 εργαζόμενοι πετάγονται στον δρόμο

Με την απόλυση των συμβασιούχων συναδέλφων θα είναι αδύνατη η λειτουργιά των νοσοκομείων.
Προσλήφθηκαν με ΑΣΕΠ καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και θα πρέπει άμεσα η κυβέρνηση να προωθήσει νομοθετική ρύθμιση μετατροπής των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου για λόγους Δημοσίου συμφέροντος.

Στην συγκέντρωση θα παραβρίσκεται και το προεδρείο της ΠΑΝΕΤΡΑ.

                                                        Ο Πρόεδρος
                                              Γιάννης Πλαγιαννάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ/ΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ,ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ,ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ.
Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ [ΠΑΝ.Ε.ΤΡΑ ] ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.